Psicologia infantil juvenil

Qui és el psicóleg infantil?

És un especialista de la infància i l’adolescència que coneix el desenvolupament psicològic del nen/jove en cada etapa. A més, proporciona estratègies adequades per ajudar tant el nen/jove com al seu entorn (pares, família, escola, etc.) a créixer físicament i emocionalment.

Quan hem de portar al nostre fill al psicòleg?

Pels pares no és difícil identificar quan al seu fill li pertorba alguna cosa, es distreu o ha canviat el seu comportament habitual. Serà aleshores quan ha d’intervenir el psicòleg infantil. Senyals indicadores que alguna cosa li passa al nen/adolescent:

Z

Nen capritxós

Z

Massa actiu o inquiet

Z

No menja bé

Z

Se li escapa el pipí de dia o de nit

Z

Problemes a l'escola

Z

Està deprimit i/o ha perdut interès

Z

Mala adquisició de processos d'aprenentatge

Z

Separació dels pares

Z

Males relacions amb els companys

Z

Canvi dràstic de conducta o amistats

Z

Dificultats per dormir

Z

Problemes per relacionar-se o de conducta

Com treballa l’equip de psicologia infantil d’ISEP Clínic?

A ISEP Clínic ens interessa el teu benestar i el de la teva familia, per aquest motiu posem a la teva disposició els millors professionals perquè et guiïn i facilitin recursos per millorar i guanyar qualitat de vida.

El psicòleg infantil treballa amb els teus fills per crear una perfecta relació de complicitat entre tots dos, i duu a terme una avaluació profunda de la situació per proposar el tractament cognitiu conductual més adequat.

Treballar amb la família és indispensable per aconseguir els millors resultats, ja que les pautes adquirides a la consulta s’han d’aplicar en tots els àmbits d’interacció de menor.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

 

93.636.77.83

 

 

ISEP Clínic Castelldefels està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC CASTELLDEFELS | C/ Dr. Flemimg 26-28 1r 2a, 08860, Castelldefels, Barcelona | Telèfon: 93 636 77 83

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol