Psicomotricitat per a nens

En què consisteix la psicomotricitat per a nens?

La psicomotricitat és una disciplina educativa, reeducativa i terapèutica que acompanya el desenvolupament integral del nen, i actua principalment sobre el cos a través de diferents exercicis de psicomotricitat de sensacions, moviments i jocs.

Com es treballa durant la teràpia psicomotriu?

Els nostres professionals ajudaran als teus fills a desenvolupar-se correctament. S’ocupen de l’avaluació, diagnòstic, tractament i seguiment de les diferents dificultats que els afecten i, a partir de sessions setmanals, es reeducaran i se’ls proporcionaran les estratègies i exercicis de psicomotricitat necessaris per resoldre les dificultats en l’aprenentatge, de conducta, afectives, sensomotrius i relacionals.

Quan hem d’anar a teràpia psicomotriu?

Serà el pediatra, el mestre, els pares o el tutor els encarregats de recórrer al psicomotricista, sempre que observi que el nen té alguna dificultat per seguir el ritme dels seus companys de classe, perdi el control amb facilitat, etc.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

 

93.636.77.83

 

 

ISEP Clínic Castelldefels està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC CASTELLDEFELS | C/ Dr. Flemimg 26-28 1r 2a, 08860, Castelldefels, Barcelona | Telèfon: 93 636 77 83

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol