Psiquiatria

Què fa un psiquiatra?

El psiquiatra és un metge que vetlla pel benestar psíquic i tracta el malestar com qualsevol altre trastorn mèdic: un conjunt de símptomes de causa presumiblement orgànica que necessiten un diagnòstic i una medicació.

Quan hem d’anar al psiquiatra?

L’ansietat davant dels exàmens que no impedeix dur-los a terme o la tristesa després de la mort d’una persona estimada que no bloqueja el desenvolupament de les activitats quotidianes són alguns símptomes psicológics normals que no impedeixen a la persona continuar amb la seva vida quotidiana. Però en situacions determinades les emocions poden fer-se més greus o s’allarguen més del normal i acaben desbordant-te. En aquests casos, un tractament psiquiàtric suposaria una millora per al teu benestar.

Quan dura setmanes la vivència d’estar contínuament trist i no hi ha causa que ho justifiqui, visitar un psiquiatra és una bona idea. La incapacitat per desenvolupar-te satisfactòriament en alguna àrea de la vida, com el de les relacions sentimentals o la feina, experimentar crisis d’angoixa o atacs de pànic, tenir por a fer activitats que la resta de la gent desenvolupa sense problemes, pensar seriosament en el suïcidi com a alternativa a una situació o consumir drogues o alcohol en excés són alguns dels detonants que haurien de fer-te venir a ISEP Clínic.

Com treballen els psiquiatres?

L’equip psiquiàtric d’ISEP Clínic elabora la valoració, dissenya el tractament i dóna el suport farmacològic que correspon a cada cas. Els psiquiatres utilitzen tractaments diversos entre els quals es troben diferents tipus de psicoteràpia i fàrmacs, com també altres tipus de tractaments segons les necessitats individuals de cada pacient.

A ISEP Clínic tindràs el suport d’un complet equip multidisciplinar per complementar la teva teràpia amb d’altres especialistes, tant durant el tractament com una vegada finalitzat.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

 

93.636.77.83

 

 

ISEP Clínic Castelldefels està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC CASTELLDEFELS | C/ Dr. Flemimg 26-28 1r 2a, 08860, Castelldefels, Barcelona | Telèfon: 93 636 77 83

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol